Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Komló-Szilvási Sportaerobik Egyesület

Engedjék meg, hogy néhány szóban bemutassam szervezetünket. Egyesületünk jelenlegi formájában 2000 óta működik zökkenőmentesen. Vezetőségünk és tagjaink feladata színvonalas működéshez szükséges feltételek megteremtése.

Összehangolt munkánk, a szülők áldozatkészsége, folyamatos pályázati tevékenységünk eredményeként rendkívül sok színvonalas versenyt rendeztünk már városunkban, valamint versenyzőink költségeit igyekszünk csökkenteni. Komlón jelenleg megközelítőleg 65 fős (4- 20 éves korú) létszámmal dolgozunk.

Nagy örömünkre szolgál, hogy kistérségi fejlődésünknek köszönhetően 2007. októberétől egy csoportunk Hosszúhetényben is működik.

Egyesületünk működésének célja, versenyaerobik utánpótlás nevelés. Ehhez hozzá tartozik a sportos, egészséges életmódra nevelés, mely elengedhetetlen egy fejlődő szervezet számára. Különböző csoportokban folyik a munka, ezért mindenki találja a korosztályának, tudásszintjének megfelelő foglalkozást.

Óvodás, azaz 4 éves kortól foglalkoztatunk gyermekeket,egészen felnőtt korig. A sportág űzhető hobbi és komoly versenysport szinten is. Az edzések amellett, hogy sportos, egészséges szervezetet biztosítanak, az élet más területein is segítik a sportolót. Fegyelmezett, rendszeres munkára és magaviseletre tanít, valamint erősíti az önbizalmat, magabiztosságot, csoport- és csapatszellemet, valamint az egyéni törekvéseket is.

Megmutatja, hogyan viseljük a vereséget és, hogyan dolgozzunk fel a győzelmet, sikerélményt helyesen. Ezen okok miatt is az aerobik már egy széles körben elterjedt mozgás, ami évről évre egyre népszerűbb.

E sportág kipróbálásának, megismerésének kitűnő helyszíne a Komló-Szilvási Sportaerobik Egyesület, amelyben a munka szervezett keretek között, magas szakmai hozzáértés mellet zajlik. Ennek a sportágnak ma már több fajtája létezik, ezért bárki megtalálhatja a számára megfelelőt.

Amennyiben akár támogatóként, akár tagként felkeltettünk érdeklődésüket, elérhetőségünk a következő: 

Réfi Eszter
Elnök, vezetőedző
Tel: 0630-4330426
E-mail: komloaerobik@gmail.com

 

Varga Mónika
Edző
Tel: 0670-3376920
E-mail: moneszkusz@freemail.hu


 
 

 

Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 42882
Hónap: 560
Nap: 30